Zeytinyağlı Sarımsak Soslu Makarna |
09-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyağlı Sarımsak Soslu MakarnaZeytinyağlı Sarımsak Soslu Makarna Sarımsak sosu yapmanın püf noktası, sarımsakları acısı gidene kadar pişirmek fakat aynı zamanda da fazla pişmemesini sağlamak Bu sosu yaparken, az yağ kullanılmamalıdır Çünkü o zaman hem kıvamı tutmaz hem de pişmesi çok zor olur Ayrıca makarna kuru olur İki bardak zeytinyağı, altı diş büyük sarımsak, tuz, karabiber, iki yemek kaşığı maydanoz yaprağı sarmısak sosunu yapmak için yeterli Küçük bir tavaya yağı ve sarımsağı koyun Orta ateşte, sarımsaklar pembeleşinceye kadar karıştırarak pişirin Sarmusakların kahverengi olmamasına dikkat edin Daha sonra bu sosu makarnanın üzerine dökün |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|