Zeytinyağlı Sarımsak Soslu Makarna

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Sarımsak Soslu Makarna









Zeytinyağlı Sarımsak Soslu Makarna



Sarımsak sosu yapmanın püf noktası, sarımsakları acısı gidene kadar pişirmek fakat aynı zamanda da fazla pişmemesini sağlamak
Bu sosu yaparken, az yağ kullanılmamalıdır Çünkü o zaman hem kıvamı tutmaz hem de pişmesi çok zor olur Ayrıca makarna kuru olur

İki bardak zeytinyağı, altı diş büyük sarımsak, tuz, karabiber, iki yemek kaşığı maydanoz yaprağı sarmısak sosunu yapmak için yeterli
Küçük bir tavaya yağı ve sarımsağı koyun Orta ateşte, sarımsaklar pembeleşinceye kadar karıştırarak pişirin Sarmusakların kahverengi olmamasına dikkat edin Daha sonra bu sosu makarnanın üzerine dökün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.