![]() |
Ardımdaki Karanlık |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Ardımdaki KaranlıkDönüp bakmıyorum bile ardımda birikmiş karanlığa ![]() ![]() Korkularımın yakasından tutup silkiyorum birer birer artık ![]() Başımı dimdik tutup, gözlerinin içine baka baka söyleyebiliyorum, ertelediğim her ne varsa ![]() Dönüp bakmıyorum bile ardımda birikmiş karanlığa ![]() O karanlık ki; kibirli gözlerini dikip üstüme, içine almak istercesine beni, nereye gitsem takılıyor peşime ![]() Ben artık aldırmıyorum ona ![]() ![]() Yürüyorum, seni, sevdanı, ışığını katıp yanıma Sanki ellerindeymiş bütün kilitli kapıların anahtarları ![]() Senin yüreğindeymiş, yüreğimin aydınlığı ![]() Sanki seninleymiş bütün çıkmazların çıkış yolları ![]() ![]() En yakınımda olmana rağmen, seninle ama sensiz geçirdiğim tüm zamanlara yanıyorum şimdi ![]() Korkularıma, gözyaşlarıma, söylemediklerime, ertelediklerime bakıyorum dönüp te ![]() ![]() ![]() Aldığım her nefeste daha bir doluyorsun içime adeta ![]() Zaman akıp geçtikçe daha sıkı tutunuyorum sevdana, hiç bırakmamacasına ![]() ![]() Hiç bir şeyi umursamıyor bu arsız yürek, hiç bir şey mağlup edemiyor onu, yokluğundan başka ![]() Sensizliğimde canım yanıyor ![]() ![]() Dünden çok yarından az ![]() Hiç hissetmediğim bir şeyler oturuyor içimde, esir alıyor gözlerimi bir kaç damla gözyaşı ![]() Gözlerimi kapatıyorum, sen oluyorsun hayallerimin baş köşesinde ![]() ![]() Gülümsemelerimin bile üzerine bir bulut çöküyor adeta ![]() ![]() Ne kadar uzak ta olsan, o kadar yakınımdasın sen oysa ![]() İsterse dursun zaman, hiç geçmesin önümüzden, isterse geçip gitsin beklemesin beni, bizi ![]() ![]() Varsın bugün son günü olsun hayatımın, değil artık umurumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|