Armut Tatlisi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Armut Tatlisi



Armut Tatlısı - Malzemeler - İçindekiler

2 kg armut
1 kg şeker
2 su bardağı su
1 su bardağı badem içi(jülyen doğranmış)
200gr (yaklaşık 1 su bardağı)krema
Armut Tatlısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Armutları dibi düz bir tencereye dizin Üzerine toz şeker, bir bardak su koyun yağlı kağıt ve kapak kapatıp kaynamaya bırakın Ağır ateşte 25-30 dk pişirin pişerken armutları alt üst edin Piştikten sonra bademleri üzerine serpin Kremayı ister üzerine isterseniz yanında servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.