Armut Tatlisi |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Armut TatlisiArmut Tatlısı - Malzemeler - İçindekiler 2 kg armut 1 kg şeker 2 su bardağı su 1 su bardağı badem içi(jülyen doğranmış) 200gr (yaklaşık 1 su bardağı)krema Armut Tatlısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ? Armutları dibi düz bir tencereye dizin Üzerine toz şeker, bir bardak su koyun yağlı kağıt ve kapak kapatıp kaynamaya bırakın Ağır ateşte 25-30 dk pişirin pişerken armutları alt üst edin Piştikten sonra bademleri üzerine serpin Kremayı ister üzerine isterseniz yanında servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|