|
|
Konu Araçları |
2200, delonghi, elektrikli, süpürge, torbasız, toz, watt, xte220nbp |
Delonghi 2200 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge XTE-220NBP |
09-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delonghi 2200 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge XTE-220NBPDelonghi 2200 Watt Toz Torbasız Elektrikli Süpürge XTE-220NBP HEPA FİLTRE sayesinde,torba kullanmadan mükemmel temiz lik olanağı sağlar Silindirli sistem sayesinde toza ,kire temas etmeden kolay boşaltım yapabilirsiniz Komple aksesuar set:Metal teleskopik boru, plastik esnek hortum, sert zemine uygun / halı fırçası,çok amaçlı meme ucu,aralık temizleme başlığı XTE 220 NBP Maximum güç: 2200 Watt Kolay boşaltma Cyclonic hepafiltreli torbasız sistem Dolu tank göstergesi Elektronik düzenleme Komple aksesuar set:Metal teleskopik boru, plastik esnek hortum, sert zemine uygun / halı fırçası,çok amaçlı meme ucu,aralık temizleme başlığı Çift park sistemi:en küçük yerde dahi bulunabilmesi için dikey ve yatay pozisyon da kullanabilme Otomatik kablo sarma Teknik Özellikler Boyut (cm) : 425 x 280 x 280 Yükselik (kg) : 8 IEC Güç (W) : 2000 Maksimum Güç (W) : 2200 Voltaj (V~Hz) : 230 ~ 50 Yalıtım Sınıfı : II Kullanım Aralığı (M) : 8 Tank Kapasite (Litre) : 2,5 Filtrasyon Aşamaları : 5 Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|