Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baskı, cc530ad, çiftli, color, kartuşları, laserjet, paket, siyah

HP CC530AD Color LaserJet Çiftli Paket Siyah Baskı Kartuşları

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genel Bakış;
HP Color LaserJet CC530A İkili Paket Siyah Baskı Kartuşları uygun maliyetli siyah-beyaz baskı sağlar Orijinal HP''nin tutarlı, profesyonel sonuçlarından, güvenilir, sorunsuz baskı deneyiminden ödün vermeden şirketinizin baskı masraflarını azaltın Uygun maliyetli siyah-beyaz baskı yapın HP LaserJet Siyah Baskı Kartuşu İkili Paket ile, yüksek hacimli baskı gereksinimlerinde uygun, yüksek avantaj sağlayan bir seçenekte, Orijinal HP Tüketim Ürünlerinin sağladığı güvenilir ve sorunsuz baskının aynısını elde edersiniz
Orijinal HP baskı tüketim ürünlerini almak, yönetmek ve kullanmak kolaydır İki adet Orijinal HP LaserJet Siyah Baskı Kartuşu içeren HP İkili Paketlerinin kullanışlılığı ve tüketim ürünlerinin kolayca sipariş edilebilmesi1, işlerin minimum düzeyde kesintiye uğrayarak devam etmesini sağlar
Orijinal HP Color LaserJet baskı kartuşları, baskı sisteminin %70''e kadarını temsil eder ve size zaman kazandıran güvenilir, profesyonel sonuçlar sağlamak için yazıcıyla birlikte tasarlanmıştır HP İkili Paketleri paradan tasarruf için baskı maliyetlerinizi daha da düşürür

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kapasite : Standart
  • Seri : Hp- CC530A
  • Renk : Siyah
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
226,99 USD + KDV
497,05 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com