Onyo Nanopad Maxx 4GB 7" Tablet |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Onyo Nanopad Maxx 4GB 7" TabletOnyo Nanopad Maxx 4GB 7" Tablet FLASH PLAYER 102 DESTEKLİ ANDROID 23 İŞLETİM SİSTEMİ İnternetin keyfini Flash siteleri açarak çıkartmak artık çok kolay Android 23 güçlendirilmiş sürüm ile yapamayacağınız hiç bir şey yok Wi-Fi BAĞLANTI Dilerseniz kablosuz, dilerseniz kablolu internet için tabletiniz her an hazır 2 ADET USB BAĞLANTI NOKTASI USB cihazlarınızı bağlayıp kullanabilmeniz için tam 2 adet USB bağlantı noktası USB cihazlarınıza ve bilgisayarınıza bağlantı kurabilmeniz çok kolay TABLET MID TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU İŞLEMCİ IMAP 210, 1 GHz EKRAN Display 7" A+ Resistive ÇÖZÜNÜRLÜK 800X480 HAFIZALAR FLASH HAFIZA 4 GB Dahili hafıza (32 GB kadar arttırılabilir) RAM 256 MB DDR İŞLETİM SİSTEMİANDROID 23 Versiyon, Flash 101 Desteği ANTEN Dahili gerçek anten WI-FI BAĞLANTI 80211 b/g/n G-SENSÖR VAR (4 Ax) KAMERA 13 MP Ön Kamera SES CODEC Tüm desteklere sahip VIDEO CODEC 30 dan fazla (AVI(H263,DIVX,DIVX,XVID),rm,rmvb,MKV(H264,DIVX, DIVX,XVID), WMV,MOV) 1080 p RESIM Tüm desteklere sahip GIRIŞ VE ÇIKIŞLAR DOKUNMATIK EKRAN Resistive A+ Touch Screen (No Dot) SPEAKER Dahili Speaker KULAKLIK 35mm Stereo Jack MİKROFON Dahili Mikrofon SD / MMC TF (Micro SD kart) HC uyumlu 32 GB Destekli USB 2XUSB Battery TİPİ 1800 mAH DAYANIKLILIK 120 Saat bekleme, 90-120 dakika arası sürekli kullanım süresi ŞARJ BİLGİSİ Output DC in , 9V , 1,50A KASA METARYALİABS 1 sınıf sertifikalı üretim Ürün Özellikleri : Cep Telefonu Özelliği Cep Telefonu Özelliği Bulunmamaktadır Ekran Boyutu 7" İşletim Sistemi Android OS, v23 (Gingerbread) Disk Kapasitesi 4 GB Ağırlık 330gr Boyutlar 241 x 186 x 11mm Görüntülü Konuşma Yok Bluetooth Yok Wi-Fi 80211 b/g/n 3G Yok Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 13 Megapixel Arttırılabilir Hafıza Var GPS Yok Hafıza Kartı Tipi Micro SD Vodafone Kampanyası Yok Diğer: Garanti Süresi (Ay) 24 Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır Yurtdışına Satış Yok Stok kodu BD761120 Mağazaya Eklenme 0 TABLET MID TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU İŞLEMCİ IMAP 210, 1 GHz EKRAN Display 7" A+ Resistive ÇÖZÜNÜRLÜK 800X480 HAFIZALAR FLASH HAFIZA 4 GB Dahili hafıza (32 GB kadar arttırılabilir) RAM 256 MB DDR İŞLETİM SİSTEMİANDROID 23 Versiyon, Flash 101 Desteği ANTEN Dahili gerçek anten WI-FI BAĞLANTI 80211 b/g/n G-SENSÖR VAR (4 Ax) KAMERA 13 MP Ön Kamera SES CODEC Tüm desteklere sahip VIDEO CODEC 30 dan fazla (AVI(H263,DIVX,DIVX,XVID),rm,rmvb,MKV(H264,DIVX, DIVX,XVID), WMV,MOV) 1080 p RESIM Tüm desteklere sahip GIRIŞ VE ÇIKIŞLAR DOKUNMATIK EKRAN Resistive A+ Touch Screen (No Dot) SPEAKER Dahili Speaker KULAKLIK 35mm Stereo Jack MİKROFON Dahili Mikrofon SD / MMC TF (Micro SD kart) HC uyumlu 32 GB Destekli USB 2XUSB Battery TİPİ 1800 mAH DAYANIKLILIK 120 Saat bekleme, 90-120 dakika arası sürekli kullanım süresi ŞARJ BİLGİSİ Output DC in , 9V , 1,50A KASA METARYALİABS 1 sınıf sertifikalı üretim TABLET MID TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|