Acı Veriyor Sensizlik |
11-26-2008 | #1 |
|
Acı Veriyor SensizlikYıllar geçse de bir şeyler hep içimde kaldı Gözümü her kapattığımda seninle birlikte olduğumuzu Hayal etmek,düşlemek Hayatımın en güzel anları Hiç birini mazideymiş gibi değil Hala dün gibi yaşıyorum içimde Bizi ayırsalar bile kalbimden sökemediler seni Yaşantım boyu bir sana bağlı kaldım Öpüşün sarılışın ve içten gülüşün Bana bebeğim derkenki çocuksu sesin Hala hafızamda Sahilde otururken geleceği hayal edip Bir ömrü sana adayacağımı konuşmak Güzel günleri gömmedim bir kenara Sen olmasan da yanımda hala yaşatıyorum içimdekileri Sevgimizi saklamadan yaşamak Herkese seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmak Bütün dünyaya haykırmak vardı Engel oldular bize Yaşattırmadılar aşkı ikimize Aklımdakiler,içimdekiler sığmaz oldu yüreğime Bir bilseler nasıl sevdiğimi senden vazgeçemeyeceğimi Anlatmak yetmedi onlara Söylemek kar etmedi engel olmalarına Hani bitmez tükenmezdi bu aşk Sözcükler yetmezdi sevgimi anlatmaya Tüketmiştik her şeyi bir anda Sonsuza dek sevgimiz kalacaktı Her şeyi bırakmak yakışırmıydı aşkımıza Teselli artık neyi değiştirir ki Aşkın yolunda sevgimizi sürdüremedikten sonra Unutmayı dilemek ve unutamamak Bu boş odada Senin hayalinle yaşıyorum Her sevincin her kederi Her şeyin bir sonu varsa Ayrılıklarında sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var yeniden seveceksin Sensiz geçen günleri sana nasıl anlatsam ki Baharda solan bir çiçek gibi Hüznün denizinde çırpınırken Akıntıyla sana sürüklemesini Beni çekip çıkarmanı bekliyorum Geri dönülmeze girmiş gibi görünse de her şey Aldırma sen olanlara Tut ellerimi yeniden maziye uzanarak Gözlerindeki sevgiyi yaşamak Nefesinle hayat bulmak Uçsuz bucaksız bir denizde Kalbindeki limana demir atmak istiyorum Sensizliğin boşluğunda yok oluşumu görmek istemiyorsan Geri dön Kabullenmek zor Bizi yok olmaya ittiler Vazgeçmek kolaydır zor olanı seçmiştik biz Kalıp savaşacaktık Esen bir rüzgar dağıttı bizi Savrulduk uzaklara Biliyorum ki hala içindeyim Gözlerini kapadığında hep hayalindeyim Neden bu uzaklık Neden vazgeçtik birbirimizden Dursun dünya dönmesin Bitsin bu hayat yaşamıyım sensiz Ölümün sessizliğini duyuyorum Resimlerinde hep o anı yaşıyorum Unut diyenler görmezler halimi İçimdeki fırtınalar susturamaz durduramaz içimdeki yangını Görmeyenler anlamaz halimi Sevgiyi yaşayamayanlar Bize de yaşatmadılar İsyanım olanlara Bu cehennemde sensizliği yaşamak Ölüm bana Cenneti seninle yaşadım ben Bunu yaşamak ızdırap veriyor Kimse anlamadı sevgimizi Değmez vazgeç dediler her defasında Başkalarını yaşamak içimdeki acıyı dindirmek istedim Hepsinde seni görmeyi diledim Seni,onlarda aramak hataydı belki Yanlışa sürüklendim çaresizlik içinde Affet beni ama unutamadım seni Hala ilk gün ki gibi sevginle yaşıyor Seni sevmeyi seviyorum Ölümsüz aşkım Hayat denilen şey sensin benim için İçinde bulunduğum hayat sensiz olmuyor Sende beni anla |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|