![]() |
Bakıpta Göremediğin Kadarım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakıpta Göremediğin Kadarım...Koştum ![]() ![]() ![]() Delicesine ![]() ![]() Dişimi tırnağıma takıp ![]() ![]() Sana koştum ![]() ![]() ![]() Oysa taşlar bile durup durup önüme çıkıyordu ![]() ![]() İnanırmısın ![]() ![]() ![]() Koştum ![]() ![]() ![]() Sonuç? ![]() ![]() ![]() Sebep? ![]() ![]() ![]() Zaten aşk delilik değil miydi? Bunca sene yanlış mı öğretildim? Gözünü karartıp saçma bi cesaret katmaktı hayata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de koştum ![]() ![]() ![]() Dur desem ne farkederdi? Gitmezmiydi? Gözleri birdaha bedenimin herhangi ücra bir köşesine değmezmiydi? Peki bu gidiş ![]() Ardınsıra takılıkaldı gözlerim Çekemedim önce ![]() ![]() Alışık değildim vedasız gidişlere Dağıldım ![]() Yaş döktüm ![]() ![]() ![]() ![]() Neye ![]() Belki ben sana hiç koşmadım Belki ben sana hiç ağlamadım Ne bileyim ![]() ![]() ![]() Belki sen bana hiç aşık olmadın Sen giderken bir elvedaya razıyken Artık tüm gelişlerine yabancıyım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|