Azim İle İlgili Kompozisyon

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Azim İle İlgili Kompozisyon

Azim ile ilgili kompozisyon

Güne uyandık azimle hırsla umutla

Bugün değişicek olan tek şey bir önceki günden daha fazla çalışıcak olmamızdı Halbuki küçükken okula gitmemek için ne haylazlıklar yapmıştık hatırlamazmısınız ? Ateşim var diyip dereceyi sıcak çaya koymaK Ardı arkası kesilmeyen hasta taklitleri tebeşir tozu bile içmemişmiydik hatta ? Ama büyüyünce anladık hayat hep önümüze zoru getiriyor Zoru başarmak için çalışmak çalışmak için okumak okumak için azimimizin olması lazımdır

Aslında hepsi birbiriyle bağlantılı şeylerdir birini yaptımı gerisi çorap söküğü gibi gelir Ama biri olmadanda başarının yollarından yürüyemeyiz Aslında bunların en başı azimdir Siz hiç azmi olmadan başarıya ulaşmış bi insan gördünüzmü Nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun diyenler olabilir size kendimi gösterebilirim örnek olarak Sınavlara çalışmaya bile tenezzül etmeyen Hayatta plan yapmayan birisiydim Sınavlardaki hit notum 70 di Oda belki zorla kaç sınavımdan bi sınavımdır okulun ortalarından birden bire kendime başarı hakkında düşünürken neden olmasın dedim kendi kendime yavaş yavaş çalışma hırsına bürünmüştüm bile matematiğim 35 ken 92 fennim 60 ken 90 oldu hatta sorularla bile arası olmayan ben test kitabı bile aldım diyebilirimTabi bunların hepsi bir anda olmadı hiçbişeyin biranda olmadığı gibi Bayaa zaman alıp zaman ve sabır gerekrisede sonucu görmeye değdi açıkcası Başarıya giden yolda düşmeden yürüyebilmek için sonucu düşünmeniz yetecektirzaten iyi bi sonucu gören bi insan nasıl çalışma isteğinden vazgeçe bilirki ? Sonucu düşünerek gece ikilere kadar kalıp gözlerinizi ağrıtmanın elleriniz koparcasına yazı yazmanın sizden başka kimsenin yararına olmayacaktır Hatta böle desekde arkanızdan kuyunuzu kazanlar bile olacaktır diyebilirim bu yüzden görünmez bir zırh edinmeniz iyi olacaktırBaşarıyı elde ettiğinizde her ne kadar engel çıksada siz yinede güne bugunkü uyandığınız gibi azimle hırsla umutla uyanın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com