Ne Olucak Şimdi? |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Olucak Şimdi?Yaş:19 ve yaşıtlarımdan daha olgun biriyim Liseden beri sevdiğim bir kız arkadaşım vardı Ve ben ona sevdiğimi söyleyecektim fakat bunu anladı ve olabildiğince uzak durdu Onla öyle çok geçmişimizde olmadı Çok uzun zaman oldu ama asla bana karşı olan düüşüncelerini anlayamadım Dershanemde yanyana oturduğumuz anlarda oldu O anları olabildiğince iyi değerlendirmeye çalıştım fakat nafile Tişort diktirdim "***** Seni Çok Seviyorum <3" yazan üstünde Fakat benim fırsatım olmadı yada yaratamadım artık Hala saklarım o tişortumu Daha sonra ÖSS sınavıdır odur budur son senede mecbur ayrılcaz Ben onu kaybetmek istemedim Bu sebeple artık telefondan mesaj atmaya başladım Ona bir nevi aşk mesajları attım Ama arada açıklıkta bıraktım yazdığım mesajlarda Sırf onu tamamen kaybetmemek için Başlarda eksik eksik mesaj ile "Ya duygusal takılma Bak sen benim okuldan arkadaşımsın" gibi mesajlar attı Tamam buna vereceğiniz cevabı biliyorum "O seni sevmiyor" diyeceksiniz hepiniz Fakat ben onun beni biraz da olsa içinde birşeyler olduğunu biliyorum Fakat cevap alamıyorum Artık fazla oldum ben ona ve mesajlarda çok duygusal takıldım Benim 1 senedir bulamadığım ve birçok kişiyle oturup konuştuğum konudur bu Ona nasıl cevap verdirtirim? Telefondanda pek takmıyor beni Umursamıyor Oda şuan üniversitede bende Aynı şehir, farklı ilçe sadece Web sayfasından çok iyi anlarım Ona sayfamı açsam diye düşünmüyor değilim ama takarmı bilemem Birazcık paraya düşkün Fakat benim sorunum şu dostlarım: "Ben onun bana karşı düşüncesini öğrenmek istiyorum Yani ona öyle bir teklif etmeliyimki(sadece telefon mesajları var elimizde imkan veya onun okula gitcem ama olmaz bu :S Çünkü oraya gidince bana bakmadan basıp gider) bana mecbur cevap vermek zorunda kalsın Yüzüme tükürsün, sövsün, saysın ama cevap versin!" işte sorun bu 3 senedir seviyorum Bana bunun için yardımcı olana her sabah namazımda dua ederim arkadaşlarım SEVİYORUM LAN SENİ! NE OLURSA OLSUN SEVİYORUM LAN! FIRSAT VERMEDİNKİ SÖYLİYİM! HERŞEYİ YAPTIM YAPARIM! SEVİYORUM LAN SENİ! VE NE OLACAK BİLEMİYORUM! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|