Ne Olacak Halim - İclal Aydın |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Olacak Halim - İclal AydınNe Olacak Halim Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin Dedim ya Bu ikimizin hikayesi Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum NE Olacak Halim Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi Biliyormusun Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim İclal Aydın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|