|
|
Konu Araçları |
düzenlenecektir, eğitim, emo, genç, kampi, yaz |
Emo Genç Yaz Eğitim Kampi Düzenlenecektir. |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emo Genç Yaz Eğitim Kampi Düzenlenecektir.EMO GENÇ YAZ EĞİTİM KAMPI DÜZENLENECEKTİR DUYURU 26 Ağustos-2 Eylül 2009 tarihleri arasında EMO İzmir Şubesi tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi tesislerinde EMO Genç Yaz Eğitim Kampı düzenlenecektirYazının devamı için tıklayınız TMMOB, EMO ve EMO-Genç örgütlülüğünü güçlendirme temelinde birlik anlayışı ve ilkelerinin meslektaş adayları tarafından benimsenmesi; birlikte üretmeye, toplumcu bakış açısına, kamu yararına, emeğin değerine, ülke ve dünya gündemine yönelik farkındalık yaratılması, mevcut öğrenci ve üniversite sorunlarının, çözüm önerilerinin ve geleceğe dair EMO-Genç çalışmalarının tartışılmasının hedeflendiği EMO-Genç Yaz Eğitim Kampı 26 Ağustos-2 Eylül 2009 tarihleri arasında DEÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecektirDiğer ayrıntılar için aşağıda belirtilen linki tıklayınız wwwemoorgtr/etkinlikler/emogencizmirkamp/indexphp?etkinlikkod=121 Katılımcı bilgi formu (296(03072009 14:01:37) 03072009 14:15:48 ŞUBEMİZCE PLANLANAN MİSEM SEMİNERLERİ DEVAM ETMEKTEDİR (1082) DİCLE ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TARAFINDAN 22-24 NİSAN 2010 TARİHLERİNDE 18 SİNYAL İŞLEME VE İLETİŞİM UYGULAMALARI KURULTAYI DÜZENLENECEKTİR (291) EMO DBAKIR ŞUBESİ 16ÇALIŞMA DÖNEMİ KOMİSYONLARI OLUŞTURULACAKTIR (79) EMO DİYARBAKIR ŞUBESİ MARDİN İL TEMSİLCİLİĞİNDE TEKNİK GÖREVLİ POZİSYONUNDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BİR ELEKTRİK VEYA ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSİ ALINACAKTIR (62) Ayrıntılı bilgi için wwwemoorgtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|