Meslek Kursları Seçmeleri Yapıldı

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meslek Kursları Seçmeleri Yapıldı

Selçuk un dünyaca ünlü Pamucak sahilinde bulunan Aqua Fantasy,Aquapark Hotel Spa, İzmir İş Kurumu ve Selçuk Belediyesi iş birliğiyle projelendirilen iş garantili meslek kurslarına katılacak kursiyerlerin seçimi tamamlandı istihdama yönelik ve kalifiye iş gücünü artırmak, turizm sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla açılacak mesleki eğitim kursları için üç yüz kişi başvuruda bulundu Yüze yakın kişi başvuruda bulunduğu halde seçmelere katılmadı Agua Fantasy, Aguapark Hotel Kalite ve Eğitim Müdürü Ali Karayiğit, Kat Hizmetleri müdürü Gülcan Tüfekçi, Aşçı Başı Uğur Apak ve Servis ve Barlar Müdürü Ali çağlı dan oluşan komisyon, seçmelere katılan iki yüz gençle tek tek görüştü ve adaylar arasından 100 asil ve 25 yedek kursiyeri güçlükle seçebildi
Aqua Fantasy Aquapark Hotel Spa Kalite ve Eğitim Müdürü Ali KARAYİĞİT yaptığı açıklamada turizm sektörüne yönelik iş garantili mesleki eğitim kurslarının sürdürüldüğünü, bu yıl da dört alanda eleman yetiştireceğini belirterek Servis, Bar, Kat Hizmetleri ve Aşçı Yardımcılığı alanlarında açılacak kurslardan toplam 100 kursiyer faydalanacak Kursiyerlere eğitime katıldıkları gün başına 15 TL cep harçlığı verilecek ve kursiyerlerin sağlık sigortaları da yapılacak Kurslar 15022010 tarihinde başlayacak 14052010 tarihinde sona erecek İki ay sürecek Teorik ve bir ay sürecek Uygulamalı eğitimler sonunda kursu başarı ile bitiren kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Sertifika verilecek ve ilk etapta yüzde ellisi Aqua Fantasy Otelde istihdam edilecek dedi
Selçuk ta istihdamı artıracak, işsizliği azaltacak projelere devam ettiklerini ifade eden Selçuk Belediye Başkanı HVefa üLGüR Kültür, turizm ve tarım gibi alanlarda geliştirdiğimiz ve uygulamakta olduğumuz projeler dışında vatandaşlarımızı meslek sahibi yapmak, kalifiye iş gücünü artırmak amacıyla bazı kurumlar ve sivil yapılarla el ele verdik
Agua Fantasy, İŞKUR ve belediyemiz tarafından imzalanan protokol çerçevesinde açılacak meslek kurslarıyla da dört alanda turizmin ihtiyacı olan kalifiye elemanlar yetiştirilecek dedi

Kaynak: Selçuk Belediyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com