20 Dolar

Eski 09-05-2008   #1
KRDNZ

20 Dolar

Sizce bir rastlantı mı 11 Eylül Saldırısı Yoksa uzun süre önce planlanmış bir olay mı?1 Elimize bir 20 dolar alalım Doları şekildeki gibi katlayalım

2 Şimdi de sol tarafını katlayalım şekildeki gibi

3En son olarak da sağ tarafını şekildeki gibi katlayalım Görüyorsunuz Pentagon cayır cayır yanıyor Sağdaki resim pentagon soldaki dolar Dolar acaba kaç sene önce basıldı? Acaba basıldığı tarihte ikiz kuleler var mıydı?

4Şimdi de katladığımız doları ters çeviriyoruz Görün ikiz kulelerin halini

Bütün bunlar rastlantı olabilir mi? Peki ya buna ne demeli

Not : Osama Usame’nin ingilizce yazılışı (Buradan şu sonuç çıkar : İslami Terör Örgütü olarak nitelendirilen El-Kaide Örgütünün başı bu şarlatanların adamı Bunun yapılacağı önceden biliniyordu Pekala kim bu şarlatanlar

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 20 Dolar

Eski 09-05-2008   #2
VANDETTA

Ladin'in Amerikan maşası olduğu,ikiz kulelerinde doğuya yapılacak bir haçlı seferi için feda edildiğini de herkes biliyor zaten,puştun da açık sözlülükle ifade ettiği gibi haçlı seferine çıkmış avrupa,üzücü olan bu değil de müslümanların kış uykusunun derinliği üzüyor adamı,20 dolar olayı bana pek inandırıcı gelmesede conilerin planlarını çok daha sonrasını kapsayacak şekilde yaptığını düşünecek olursam gerçeklik payıda var gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-06-2008   #3
sudenaz

ilginç aslında insanı düşündürmüyor değil paylaştığın için tşkler KRDNZ
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-06-2008   #4
bonsoir

Bizim gibi günübirlik planlar kurmuyor adamlar ,kaç yıl önceden planlarını hazırlayıp, hedefe ulaşmak için her yolu mübah sayıyorlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com