|
|
Konu Araçları |
bakım, çare, faktörlü, güneş, hydra, koruma, kremi, nemlendirici, resourcing, roc, spf15, özellikleri |
Roc Hydra+ Re-Sourcing Care Spf15 Güneş Koruma Faktörlü 40 Ml - Nemlendirici Bakım Kremi Özellikleri Nedir |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Roc Hydra+ Re-Sourcing Care Spf15 Güneş Koruma Faktörlü 40 Ml - Nemlendirici Bakım Kremi Özellikleri NedirRoC Hydra+ Re-Sourcing Care SPF15 Güneş Koruma Faktörlü 40 ml - Nemlendirici Bakım Kremi Ürün Detayları RoC Hydra Re-Sourcing Care 40ML - Nemlendirici Bakım Kremi SPF 15 Güneş Koruma Faktörlü RoC Hydra Koruyucu Bakım Kremi SPF 15 - İçerdiği UVA-UV8 filtreleri ile tüm cilt tiplerini güneşin zararlı etkilerine karşı korumaya yardım eder 40mlRoC Hydra serisi Her yaşa uygundurRoC Hydra serisi nemlendirici bakım kremleri formüllerinde bulunan 3 özel madde ve kompleks ile cildi nemlendirir ve cildin nem düzeyini uzun süre korumasını sağlar Gliserin: Suyu bağlama özelliği yüksek bir madde olan gliserin, cildin stratum korneum tabakasındaki nem oranını maksimize eder Hydrovance: Cildin doğal nemlendirme faktöründe NMF bulunan hidroksi etil üre maddesidir Cildin nem kaybını önler, nem düzeylerinin en üst seviyelere ulaşmasını sağlar ve cildin doğal yenilenme sürecinin sağlıklı olarak sürmesine yardımcı olur Emoliyan Maddeler: Cildin Hidrolipidik filmini destekleyerek nem düzeyini maksimize eder RoC Hydra serisi nemlendirici bakım kremleri içerdiği mineral bileşimler ile cildin güçlenmesini sağlarSepitonik M3: Bakır glukonat, magnezyum aspartat ve çinko glukonatdan oluşan Sepitonik M3, hücre metabolizmasını hızlandırarak cildin yenilenmesini ve bariyer fonksiyonunu güçlendirir D-Pantenol B5 Vitamini: Cildi rahatlatıcı ve nemlendirici etkisi iyi bilinen B5 Vitamini, cildin yapısında doğal olarak da bulunan etkili bir vitamindir E Vitamini: Anti-Oksidan etkileri iyi bilinen E Vitamini serbest radikalleri nötralize ederek çevre koşullarının cilt üzerindeki olumsuz etkilerini önlemeye yardımcı olur Hidrolipidik filmi güçlendirerek cildin bariyer fonksiyonunu destekler Klinik olarak kanıtlanmış sonuçlar: Uzun süreli ve yoğun nemlendirilen cilt rahatlar, esnekliğini, yumuşaklığını, ve ışıltısını kazanır Stratum korneum: Üst derinin en üst katmanı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|