![]() |
+15 Fıkralarr |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() +15 FıkralarrPSİKOLOG Kadınla kocasının arasında uzun süredir bir faaliyet yokmuş ![]() ![]() ![]() "Anlatın bakalım bir gününüz nasıl geçiyor "demiş ![]() Kadıncağız baslamış anlatmaya ![]() ![]() ![]() "Sabahlari işe geç kalmamak için taksiyle gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durum böyle olunca işe gec kalıyorum tabii Patronu kapıda kaşlarını çatmış beni beklerken buluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam eve yorgun argın geldiğimde ev sahibi kapıya dayanıp kirayı yine bir hafta geciktirdiğimizi belirterek " ya kirayı hemen ödersiniz ya da ![]() ![]() ![]() Kocam eve geldiğinde de o işi yapacak halim kalmıyor tahmin edersiniz " Psikolog kadına bakıyor : "Hanımefendi tüm bu anlattıklarınızı kocanıza anlatabilirim ya da ![]() ![]() ![]() DOKTOR YAPMA!!! Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 100 KATLI OTELDE HAYAT KADINI Bir hayat kadini intar et miş 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖP BENİ Delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır ![]() Fısıltıdan sonra ateşlenir ![]() - "beni bir öper misin" ![]() ![]() Kız: - "deli misin evin önünde annemler görür" der ![]() ![]() Erkek: "ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Kız: - "ben de seni ama olmaz ![]() ![]() ![]() Erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder ![]() ![]() Küçük kız: - "babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da Olmazsa kendisi gelecekmiş ama o hayvan oğlu hayvana söyle elini Diyafon düğmesinden çeksin dedi'' Sen Benim Kocammısın? Hanımefendi giymiş daracık eteği gelen otobüse binecek fakat adım atamaz eteğin darlığından ve arkadan bir düğme açar yine adım atcamaz bir düğme daha açar yine adım atamaz bir düğme daha açınca arkadaki erkek bunu kucaklar ve otobüse çıkartır şaşıran kadın dönerek derkii sen benim kocammısın be adam beni kucaklıyor ve otobüse bindiriyorsun diyince adam derki be kadın sen benim karımmısınki pantalonumun bütün düğmelerini çözdün ![]() Asker ve sevgilisi İki sevgili varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
+15 Fıkralarr |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() +15 FıkralarrAsker ve sevgilisi İki sevgili varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() good |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|