Axsi Kadın |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Axsi KadınAksi kadın Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen saga çekmiş ve polis gelmiş: 'buyrun memur bey?' 'beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz' 'yok efendim sadece bip yaptı, ben de sarji mi bitiyor diye baktım' karısı lafa atlamış: 'aaa yapma hayatım yarım saattir ortagınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda' Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: 'beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz? ??' 'memur bey takmıştım ama sizin geldiginizi görünce durduktan sonra çözdüm' Karısı yine atlamış: 'aman şekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mı acaba' Adam kadına bi tane patlatmamak için kendini zor tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee -'beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırık' 'aaaa kırık mı?? sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildiyolda oldu galiba, hiç de farketmedik' karısı çenesini tutamamis yine: 'amma da attın kocacıım, sana 3 haftadır söylüyorum artık şu kırık sinyalin icabına baktır diye' Adam en sonunda dayanamamış bagırmış: 'bana bak sen susucak mısın çakıcam şimdi suratının ortasına!!' Polis kadına sormuş: 'hanımefendi eşiniz size hep böyle mi davranır?' Kadın cevap vermiş: 'yok canımsadece alkollu oldugu zaman Kadın Gerçektende Çok Axsiymis |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|