Fatma Ve Ödevi |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatma Ve ÖdeviBir Gün Fatmaya öğrenmeni bir ödev vermişBana 4 tane cümle bul demiş Fatma aksam eve gelmiş babasının yanına gitmiş ve demişki: -Baba bana bir cümle söylermisin ? -Git Başımdan Ya Kızım Zaten Enflasyon Duştu Demiş Fatma sonra annesine gitmiş,anneside sana yağı ile yemek pişiriyormusVe: -Anne Bana bir cümle söylermisin ? demiş Anne: -Sana Sana Sana Fatma Sonra abisine gitmiş ve abi bana bir cümle söylermisin demişTarzan filmi izleyen abisi: -Tarzan Tarzan Tarzan demiş Sonra Fatma ablasına gitmiş ablasıda erkek arkadaşıyla konuşuyormuş abla bana bir cümle söylermisin demiş Abla: -Söylememiş ama ağzından ilk çıktığı laf "gelemem şekerim iki randevum var deyince Fatma bunu defterine kaydetmiş Ertesi gün fatma okula gitmiş öğretmeni dünki yaptığı cumleleri okumasını soylemişKızım cümleleri söyle bakayım: -Git başımdan ya zaten enflasyon düştü demiş Öğretmen şaşırarak sen bunları kime diyorsun diye sormuş: -Sana sana sana Öğretmen iyice afallayarak sen kendini ne zannediyosun demiş: Fatma:"Tarzan Tarzan Tarzan Demiş Öğretmen iyice kızmış ve sen gel bakiyim benimle müdür odasına demiş: Fatma:"Gelemem şekerim iki tane randevum war demiş +Rep |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|