Nec4t! (Gülmek Garanti..) |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nec4t! (Gülmek Garanti..)Günlerden Bir Kadının Biri Bir Papaqan Almaya Karar Verir Ve Ped Sh0p'a Gider Ve Ped Sh0pda Bembeyaz biR Papaqan göRür ve aLmak ister yaLnız papaqan Bayana SürekLi O diyE hitab etmekdediR bunu kabuLLeyemeyn Bayan Necati Bey Bu Papaganı Almak İstemiyorum Artık Diiince Necati Bey Hanım EfenDi Siz Şimdi Gidin Bir hafTa sonRa qeLin deRKadın Gidince dükkan sahibi Necati Bey 1 KOVA SOĞUK SUYU ALIR VE papagana sorar hanımefediye ne diyeceksn Bakıyım Papagan:O diyecem Diince Necati papaganı soquk suya batırıp batırıp çıkartır hafta Sonra Byan Papaganı Almaya Gelir Yalnız Necati Beye Söyle Ben Papaganı Test Etmek İStiyorum Bi İki Soru Sorucam necati bey buyrun diince KADIN:Ben Eve Bir Beyle Gelirsem Nasıl Hitab Edersin Die Sorar PAPAGAN:Hoş geldiniZz hanım efendi hoş geldiniz beyfendi derim der KADINeki Ben Eve iki beylE Gelsm ? PAPAGAN:Hoş Geldiniz hanımım hoş qeldiniz beyler derim diince KADINeki Yha BEn Eve 3 Beyle qeLirsem ? PAPAGAN:Bagırarak Necati Koş Kovayı Kap qeL bu Kadın Anam Avradım olsun O deR idare edin artık |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|