Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garanti, gülmek, nec4t

Nec4t! (Gülmek Garanti..)

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nec4t! (Gülmek Garanti..)

Günlerden Bir Kadının Biri Bir Papaqan Almaya Karar Verir Ve Ped Sh0p'a Gider Ve Ped Sh0pda Bembeyaz biR Papaqan göRür ve aLmak ister yaLnız papaqan Bayana SürekLi O diyE hitab etmekdediR bunu kabuLLeyemeyn Bayan Necati Bey Bu Papaganı Almak İstemiyorum Artık Diiince Necati Bey Hanım EfenDi Siz Şimdi Gidin Bir hafTa sonRa qeLin deRKadın Gidince dükkan sahibi Necati Bey 1 KOVA SOĞUK SUYU ALIR VE papagana sorar hanımefediye ne diyeceksn Bakıyım Papagan:O diyecem Diince Necati papaganı soquk suya batırıp batırıp çıkartır hafta Sonra Byan Papaganı Almaya Gelir Yalnız Necati Beye Söyle Ben Papaganı Test Etmek İStiyorum Bi İki Soru Sorucam necati bey buyrun diince
KADIN:Ben Eve Bir Beyle Gelirsem Nasıl Hitab Edersin Die Sorar
PAPAGAN:Hoş geldiniZz hanım efendi hoş geldiniz beyfendi derim der
KADINeki Ben Eve iki beylE Gelsm ?
PAPAGAN:Hoş Geldiniz hanımım hoş qeldiniz beyler derim diince
KADINeki Yha BEn Eve 3 Beyle qeLirsem ?
PAPAGAN:Bagırarak Necati Koş Kovayı Kap qeL bu Kadın Anam Avradım olsun O deR idare edin artık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com