![]() |
Adam Ve Azrail |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adam Ve AzrailAdamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya ![]() ![]() ![]() ![]() tarafa biner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Şöför " eee hemşerim kimsin nereye gidersin ![]() ![]() ![]() -Yolcu " ben Azrailim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tavırla - "Sen mi Azrailsin der ![]() ![]() ![]() bir tavırla - "Sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der ![]() ![]() ![]() inanmadın bana öylemi der" -Şöför " İnanmadım tabii der" -Yolcu "O zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der" gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır ![]() ![]() tarafa oturur ![]() ![]() ![]() ![]() -Şöför yanındakine "Ee sen kimsin nereye gidersin der ![]() -Öndeki "Abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der ![]() hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der ![]() kimse yoktur ![]() -Öndeki " Abi arkada kimse yokki" Şöför hışımla arkaya bakar ve -" Körmüsün be adam arkada oturuyorya der ![]() -" Abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der ![]() söze girer ![]() - " Gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre ![]() bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der ![]() ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() ![]() kaçmışlar ![]() ![]() ![]() not: bu olay gercekten yasanmistir (alıntı aksaraylimete68 adlı uyeden |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|