|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kastamonu, kaşçılar, merkez, mescit, okulu |
Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu Kastamonu Merkez |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu Kastamonu MerkezKaşçılar Mescit İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu Hakkında - Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu İletişim - Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu Resimleri Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kaşçılar Mescit İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / MERKEZ Adı: KAŞÇILAR MESCİT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kaşçılar Mescit Köyü Kastamonu Telefon Numarası: 3662477031 Faks Numarası: 3662477031 Web:http://okulwebmebgovtr/37/01/311886/indexhtml Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|