|
|
Konu Araçları |
amasya, gümüşhacıköy, ilköğretim, mehmet, okulu, paşa |
Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Gümüşhacıköy Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Gümüşhacıköy AmasyaAmasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Gümüşhacıköy İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Amasya Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Paşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Paşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mehmet Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY Adı: MEHMET PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARAY MAH ÇAYIR CAD NO: 2 Telefon Numarası: 3587171089 Faks Numarası: 3587173039 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi :Mehmet Paşa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|