Gazeller İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazeller İlköğretim Okulu Merkez MuğlaGazeller İlköğretim Okulu Hakkında - Gazeller İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazeller İlköğretim Okulu Resimleri - Gazeller İlköğretim Okulu İletişim Gazeller İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Gazeller Köyü merkezinde ve Denizli_Muğla karayoluna yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunmaktadır Yine okulumuz köy merkezinde bulunan Gazeller Sağlık Ocağı ile yan yanadır Fiziki yapı olarak toplam 3 kattan oluşan okulumuzun bodrum katında 4 tane birinci kademe sınıfı ve bir adet fen ve teknoloji sınıfı olmak üzere toplam beş adet sınıf bulunmaktadır Okulumuzun birinci katında 4 tane birinci kademe sınıfı, bilişim teknolojileri sınıfı,öğretmenler odası, okul müdürü ve müdür yardımcısı odası bulunmaktadır İkinci katta ise iki adet Türkçe sınıfı, bir adet matematik sınıfı, bir adet İngilizce sınıfı, bir adet teknoloji ve tasarım sınıfı, bir adet sosyal bilgiler sınıfı olmak üzere toplam yedi sınıf bulunmaktadır Okulumuzda 2007-2008 eğitim-öğretim yılında tamamlanarak faaliyete geçen çok amaçlı salon bulunmaktadır Bu salon öğrenci yemekhanesi ve önemli gün ve haftalarda düzenlenen programların ve sosyal etkinliklerin düzenlendiği salon olarak kullanılmaktadır Ayrıca Gazeller ilköğretim Okulu’nun ilk binası ana sınıfı ve görsel sanatlar sınıfı olarak kullanılmaktadır Ana sınıfının önünde öğrencilerin rahatça oyun oynayabilmeleri için yapılmış bir oyun parkı bulunmaktadır Gazeller İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 2522195381 Okulun Faksı: 2522195257 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://gazellermebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 714667@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazeller İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|