Gazeller İlköğretim Okulu Merkez Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazeller İlköğretim Okulu Merkez Muğla

Gazeller İlköğretim Okulu Hakkında - Gazeller İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazeller İlköğretim Okulu Resimleri - Gazeller İlköğretim Okulu İletişim

Gazeller İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Gazeller Köyü merkezinde ve Denizli_Muğla karayoluna yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunmaktadır Yine okulumuz köy merkezinde bulunan Gazeller Sağlık Ocağı ile yan yanadır
Fiziki yapı olarak toplam 3 kattan oluşan okulumuzun bodrum katında 4 tane birinci kademe sınıfı ve bir adet fen ve teknoloji sınıfı olmak üzere toplam beş adet sınıf bulunmaktadır Okulumuzun birinci katında 4 tane birinci kademe sınıfı, bilişim teknolojileri sınıfı,öğretmenler odası, okul müdürü ve müdür yardımcısı odası bulunmaktadır İkinci katta ise iki adet Türkçe sınıfı, bir adet matematik sınıfı, bir adet İngilizce sınıfı, bir adet teknoloji ve tasarım sınıfı, bir adet sosyal bilgiler sınıfı olmak üzere toplam yedi sınıf bulunmaktadır
Okulumuzda 2007-2008 eğitim-öğretim yılında tamamlanarak faaliyete geçen çok amaçlı salon bulunmaktadır Bu salon öğrenci yemekhanesi ve önemli gün ve haftalarda düzenlenen programların ve sosyal etkinliklerin düzenlendiği salon olarak kullanılmaktadır Ayrıca Gazeller ilköğretim Okulu’nun ilk binası ana sınıfı ve görsel sanatlar sınıfı olarak kullanılmaktadır Ana sınıfının önünde öğrencilerin rahatça oyun oynayabilmeleri için yapılmış bir oyun parkı bulunmaktadır

Gazeller İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 2522195381
Okulun Faksı: 2522195257
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://gazellermebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 714667@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Gazeller İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com