|
|
Konu Araçları |
çıkmaz, denemeleri, gülşan, kitabı, sokak, ufuk |
Çıkmaz Sokak Denemeleri Kitabı Ufuk Gülşan |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıkmaz Sokak Denemeleri Kitabı Ufuk GülşanUfuk Gülşan Çıkmaz Sokak Denemeleri kitap tanıtımı - kitap özeti Kitabın künyesi Çıkmaz Sokak Denemeleri Ufuk Gülşan İkinci Adam Yayınları / Öykü Dizisi Türkçe 96 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm ISBN : 9786055702908 2010 Kitap hakkında Unutmayın Her Yol Sizi Bir Yere Götürmez Bazı Sokaklar Çıkmazdır Küçüktüm, okulun zili eve gitmemi söylüyordu Asilikten uzak okulun çıkış kapısına ilerledim Dışarıda yoğun yağmur zilin otoritesine inat yağıyordu Zil mi ağır bastı yoksa ev hasreti mi bilinmez, ıslanmaya başladım Yolda derin ve boylu boyunca uzanan bir çukur vardı, eve gitmem için üstünden geçmem gerekiyordu ama, küçük ayaklarım buna engel oluyordu Yırtık ayakkabılı bir kız gördüm, suya basarak geçti, gitgide gözden kayboluyordu Ben hâlâ suyun diğer tarafında ıslanıyordum Şimdi bakıyorum da, ayakkabıma kıyamamışım İnsanlar otoriter bir hasretin bencilliğini reddedebilecek kadar cesur, fakat bir ayakkabıyı feda edemeyecek kadar da korkak olabilirler (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|