Püff Noktalar.. |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Püff Noktalar..püff noktalar Kek ve pasta yaparken Portakal ya da greyfurt gibi meyvelerin suyunu sıktıktan sonra kabuklarını küçük küçük doğrayıp buzdolabı poşetlerine doldurun ve buzlukta saklayın Kek ve pasta yaparken lezzet artırıcı olarak kullanabilirsiniz Balık kokusu Balık kokusunu gidermek için Balık kızarttıktan sonra mutfağa sinen kokuyu gidermek için, bir cezvede, bir çay bardağı su ve iki çorba kaşığı siraaai kaynatarak buharlaştırın Ellerinize sinen balık kokusunu ise ellerinizi limonla ovuşturduktan sonra yıkayarak giderebilirsinizÖksürüğe doğal ilaç Soğukalgınlığına karşı Soğukalgınlığı hastalıklarına karşı ballı soğan iyi gelir Bir büyük soğanı iri iri dilimleyip orta boy bir bal kavanozuna ilave edin İyice karıştırıp 1 gün bekletin Sabah akşam 1 çorba kaşığı yiyin Böreğin lezzetini arttırmak için Tepside yufka böreği hazırlarken, daha lezziz ve kıvamında olmasını istiyorsanız; böreği hazırlayıp pişirmeden önce buzdolabında birkaç saat bekletin Meyveli kekin sırrı Kek yaparken meyve ve şekerlemelerin dibe çökmesini istemiyorsanız Kek yaparken meyve ve şekerlemelerin dibe çökmesini istemiyorsanız; kek hamuruna bir miktar mısır unu ilave edin Başka bir yöntem de, meyveleri ilave etmeden hamuru kalıba dökün Meyveleri una bulayıp hamurun üzerine serpin __________________ |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|