Güldür Beni,Ağlamak İstemiyorum

Eski 06-16-2008   #1
hayalet

Güldür Beni,Ağlamak İstemiyorum

İşte yine yazıyorum birikmişliklerimi İçimde sana karşı çabaladığım aşkımın süslerini, gece gibi gözlerinden doğan mavi güneşi İşte yine bıraktım bir köşeye bütün gel gitlerimi Sana doğru yazıyorum, ulaşamasamda hiç bir sona, belki varırım yanına, küçümseme bu aşkı!
Az buz değil sana olan sevgimin külü, yana yana sönmeye durmadan bu gönül, bırakamıyorum ellerini

Seviyormusun? Sevmiyormusun?
İnan
Umrumda değil, sadece sana koşuyorum cümlelerimle, Aslında hiçte sevmem bilirmisin bu konuşmaları, umutların yok olduğu saklı kelimelerimi sana sarmaya Herşey bitmiş gibi noktalarla sonlara doğru dörtnala koşmaya

Biliyorum yine bulacağım biryerlerde ufacıkta olsa bir sen! Ben karanlıklara düşmeyi seçmedim O gece gözlerine vuran ışığa küsmek istemem Seni sadece seninle bırakıp gidemem Bazen sessiz umutlar süslesede hıçkırıklarımı, ben asla yenilmem!

Zorca bir aşktı bu, evet aşktı! Çocukça birr kapılış sanma bunu
Adını aşk koymuşum, çocukluğumu özlerken, ben herşeyi bir kenarda unutup sadece sana sarılmak istiyorum

Bütün bunları sana duyurmayı öyle isterdimki, Hiç bir ümit yok olmaz gerçekten varsa, Kaybetmeyeceğim bendeki sevinçleri
Ne olursa olsun
Ben hep güleceğim (acılara) Acı bile demek gelmiyor içimden, Çünkü acı olmamalı aşk,
İnanmıyorum aşkın acıyla yaşandığına Sevgi vardır Mutluluk vardır İnişli çıkışlı hüzünler olabilsede, Bunun adı acı olmamalı Yok hayır!
Bu kadar güzel bir şeyin adı acı olamamalı

Beni sakin yapan sadece ben olsamda, Yalnız hissetmedim, hissetmek istmedim Bazen kendi iç hisaplarımız bize yetebiliyor inan!
Gerek duymadım sahte dostluklara,
Gerçek dostum vardı yüreğimde

Lazım değildi bana hiçbir zaman sahte omuzlar Zaten zordurda benimle anlaşmak, Huzursuzum şu sıralar Kimseyle konuşmak bile istemiyorum kırmak istemediğim için, Susuyorum !
Bu susuşlarımdan anlayan bir ben varım birde dostum
Çok özlüyorum katıla katıla gülmeyi,
Seni
Geçmişimi
Gerçekleri

Her geçen zaman dahada zorlaşmasın,
Bırakıyorum beni üzen ne varsa
Ben artık gülmek istiyorum
Hemde çocukluğumdaki gibi, bisiklete bindiğim o ilk günkü korkuyla gülmek (:

Beni ve Benimle olan Herşeyi hüzün dolduran maskelere BayBay!

Ben kendimle mutlu
Ben kendimle kızgın
Ben seninle aşık

Bırak böyle bitsin bu masalın sonu!
Mutluluk
Mutluluk:::
Mutluluk!!!

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com