Can Suskun Canan Suskun |
06-13-2008 | #1 |
hayko26
|
Can Suskun Canan SuskunCAN SUSKUN CANAN SUSKUN Yüzünü görmeyen gözlerime bak Gözlerim matemlerde sözlerim suskun Ellerini tutmayan ellerime bak Parmaklarım sürgünde hislerim suskun Azıcık aklım vardı o da tükendi Seni görmeyen gönül sana gücendi Oysa gelirsin diye nasıl süslendi Üstümde elbisemle yüreğim suskun Yollar virane kaldı maltalar kırgın Bahçede ki yosunlar serçeler dargın Koğuşun ranzaları duvarlar azgın Yastıkta ilk mektubun son faksın suskun Vuslat diye hasreti içtim günlerce Hasret diye vuslatı kustum günlerce Sen muamma olmuşsun sözler bilmece Voltada ki ben suskun şiirim suskun Canımın şah damarı yara içinde Seni bekleyen gönül umut peşinde Tükenen aciz beden ölüm göçünde Can suskun canan suskun Azrail suskun bu konu suskun arkadaşımıza hediye olarak açılmıştır
06-14-2008 | #2 |
suskun
|
Cevap : Can Suskun Canan SuskunYüzünü görmeyen gözlerime bak Gözlerim matemlerde sözlerim suskun Ellerini tutmayan ellerime bak Parmaklarım sürgünde hislerim suskun Harika bir şiir hayko26 çok teşekkür ederimÖss öncesi bana güzel bir morel oldu:)İnceliğin için teşekkürler arkadaşım
06-15-2008 | #3 |
hayko26
|
Cevap : Can Suskun Canan Suskunbn teşekkür ederim suskuncum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|