![]() |
Ekip 49 Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekip 49 Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Ekip 49 Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 urak 27 ![]() ![]() ende ir itfaiyeciyim ve filmi cok egendim harika işey olmuş ama tai meslektaşımızın rollerini oynuyorlar filmde olsa orda itfaiyeci yerde yatarken ağlamamak için kendimi zor tuttum gerçekten süper i film yapmışlar johnnygirl 17 ![]() ![]() joaquin phoenix çok yetenekli nce yakışıklı da ayrıca n onu gladyatör de çok eğenmiştim - TUĞA 17 ![]() ![]() filme diyecek lafım yok harika tek kelimeyle ![]() ![]() ![]() ![]() joaquingirl 17 ![]() ![]() ![]() film tek kelimeyle mükemmeldi ![]() ![]() ![]() sharu 18 ![]() ![]() ![]() hem duygulanaileceğiniz hem de kahkahalarla güleileceğiniz mükemmel i film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 emre 10 ![]() ![]() süper ir film ![]() ![]() ![]() eda 02 ![]() ![]() ayıldım cok duygulandım esim itfaiye eri ![]() S 2 Gladyatör Drama, Aksiyon Düşlerin Efendisi Drama, İşaretler Drama, Heyecan Sınırları Aşmak Drama, Müzikal Gecenin İki Yüzü Drama Kesişen Yollar Drama, Gerilim Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Ekip 49 Filmi Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|