![]() |
Resimdeki Hayalet Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimdeki Hayalet Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Resimdeki Hayalet Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 9 meralll 21 ![]() ![]() seviyorum uzak doğu filmlerini ![]() ![]() ![]() ![]() 6 mustafa türkan 14 ![]() ![]() AYnı konu aynı kilişe japon korku sineması önemini yitirmek üzere amerika korku sineması ve fransız korku sineması yükseliş döneminde u filmde undan etkileniyor ![]() ![]() 8 Reyhan ALTAN 29 ![]() ![]() Fillmin endeki etkiside uzun sürdü ![]() ![]() 9 eru 28 ![]() ![]() E tamam, film Tayland'dan kopyalanmış olailir ama kaul etmek lazım iyi ir kopya olmuş ![]() ![]() ![]() 2 pelinoguz 11 ![]() ![]() u filmin aslı tayland yapımıdır ve inanın u amerikan yapımı versiyon diğerinin eline su dökemez ![]() ![]() ayşegül 05 ![]() ![]() Filmin tamamını izledim süperdi gerilim, korku hepsi de var ende etkisi uzun sürdü ama sonuna çok şaşırdım en eminim herkez çok şaşıracak ![]() ![]() 8 pelin20 06 ![]() ![]() filmi i arkadaşımın tavsiyesi üzerinden az da olsa youtue dan izlemiştim ![]() ![]() S 2 **** Dedikoduları Drama, Gerilim Saklı Seçilmişler Gerilim, Ocean's Eleven Komedi, Polisiye Lanet Korku, Gerilim Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Resimdeki Hayalet Filmi Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|