|
|
Konu Araçları |
akif, bilgileri, darıca, gebze, ilköğretim, kocaeli, mehmet, okulu |
Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDarıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Hakkında - Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Tanıtım - Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Resimleri - Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu İletişim Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DARICA MEHMET AKİF İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fevzi Çakmak Mah Özden Sok Gebze Kocaeli Telefon Numarası: 2626555563 Faks Numarası: 2626550507 E-mail Adresi: Web Adresi: - Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwgebze mebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|