|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hayrabolu, hisar, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu TekirdağHayrabolu Hisar İlköğretim Okulu Hakkında - Hisar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hisar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Hisar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Hisar İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hisar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hisar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hisar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / HAYRABOLU Adı: HİSAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HİSAR İLKOĞRETİM OKULU HİSAR MAHALLESİ FABRİKALAR SOKAK Telefon Numarası: 2823151872 Faks Numarası: 2823156367 Misyonumuz: 1- ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş düşünceye sahip ve fikirlerini uygulayabilen bireyler yetiştirmek ![]() 2- 05-14 Yaş grubunda bulunan bireyleri eğitmek ve öğretmek ![]() 3- Eğitim ve öğretimi velilerle işbirliği içersinde yürütmek ![]() 4- Milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmek ![]() 5- Bireylerin özgüvenlerini geliştirmek ve toplum içersinde kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak ![]() 6- Yetenek ve beceri doğrultusunda bireyleri yönlendirmek ![]() 7- Bireysel yeteneklerini sergilemek isteyen bireylere imkan sağlamak ![]() 8- Kurum içersinde huzurlu bir ortam sağlamak ![]() Vizyonumuz: Çağdaş ve Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olarak bireyleri, özgüven sahibi, kendine yetebilen ve toplumla bütünleşmiş kişiler olarak yetiştirmektir ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|