|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, çağlar, gemlik, ilköğretim, kurşunlu, nursel, okulu |
![]() |
Kurşunlu Nursel Çağlar İlköğretim Okulu Bilgileri Bursa Gemlik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurşunlu Nursel Çağlar İlköğretim Okulu Bilgileri Bursa GemlikKurşunlu Nursel Çağlar İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Hakkında - Kurşunlu Nursel Çağlar İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Tanıtımı - Kurşunlu Nursel Çağlar İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Resimleri - Kurşunlu Nursel Çağlar İlköğretim Okulu Bursa Gemlik İletişimi - Kurşunlu Nursel Çağlar İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Tarihçesi Okulumuzun Tarihçesi Kurşunlu,Bursa ilinin Gemlik ilçesine bağlı bir kasabadır ![]() ![]() ![]() ![]() 1800 yılından 1922 yılına kadar 14 öğretmen 180 öğrencisi bulunan okulun,şimdi de 14 öğretmen ve 180 öğrencisinin bulunması ise ilginçtir ![]() ![]() ![]() ![]() Kurşunlu köyüne gelen ilk öğretmenler Fehmi TUNA ve eşidir ![]() ![]() Burası Kurşunlu'nun okul ihtiyacına karşılık vermeyince Ahmet YÖRÜK adlı hayır sever bir vatandaşımız tarafından verilen arsaya iki dershanesi,bir müdür odası ve iki tuvaleti bulunan bir okul yapılır ![]() ![]() 1994 yılında ise,aynı zamanda Türkçe Öğretmeni olan Belediye Başkanı Bayram DEMİR'e ve Kurşunlu halkına o zamanın Devlet Bakanı Cavit ÇAĞLAR tarafından bir okul yapma sözü verir ![]() ![]() ![]() Nursel Çağlar İlköğretim Okulu şu anda 1 müdür, 14 öğretmen ile eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / GEMLİK Adı: KURŞUNLU NURSEL ÇAĞLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk Cad ![]() ![]() Telefon Numarası: 2245270031 Faks Numarası: 2245274745 ![]() kaynak :webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|