Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
75yıl, balıkesir, bigadiç, bilgileri, eti, holding, ilköğretim, okulu

75.Yıl Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

75.Yıl Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 75yn Eti Holding İlköğretim Okulu Tanıtımı - 75yn Eti Holding İlköğretim Okulu Resimleri - 75yn Eti Holding İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇEMİZ
Balıkesir İli Bigadiç İlçesi Kuyu Mahallesinde 1999 yılında Eti Holding tarafından yaptırılan okulumuz aynı yıl eğitim öğretime başlamış, okulumuza Balatlı,Yörücekler,Kayalıdere, Durasalar,Çayüstü ve Hamidiye köylerinden öğrenci taşınmakta olup merkez öğrencileri İle birlikte taşıma merkezi olarak hizmet vermektedirOkulumuzda 2 Ana sınıfı olmak Üzere 21 derslik bulunmaktadır Okulumuzun inşaatına Cumhuriyetin ilanının75 yılında başlanıldığından ve Eti Holding Tarafından yaptırıldığından okulumuzun ismi 75Yıl Eti Holding İÖO olarak verilmiştir Okulumuz taşıma merkezli gündüzlü bir okuldur

MİSYONUMUZ

75Yıl Eti Holding İlköğretim Okulu olarak, çağımızın ihtiyaçlarına uygun, gelişen teknolojiyi kullanan, Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, kişilikleri gelişmiş, kültürlü ,üretken ve iyi yurttaş olarak yetişmelerini sağlamaktır

VİZYONUMUZ

75Yıl Eti Holding İlköğretim Okulu olarak, Türk toplumunu çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkaracak bireylerin yetiştirilmesini sağlayacak bir yönetim anlayışını eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder bir birim olmaktır
75yn Eti Holding İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75yn Eti Holding İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75yn Eti Holding İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75yn Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 75yn Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 75YN ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Kuyu Mah Ülker Sokak Bigadiç Balıkesir

Telefon Numarası: 2666143272

Faks Numarası: 2666142151

E-mail Adresi: 75etimebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - 75Yıl Eti Holding İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com