Tuğla... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuğla...Genç ve basarili bir yönetici, yeni Jaguar'iyla bir mahalleden hizli bir sekilde geçiyordu Parketmis arabalarin arasindan yola aniden çikabilecek çocuklara dikkat ediyordu ve bir sey gördügünü sanarak yavasladi Arabayla caddeden yavasça geçerken hiç bir çocuk göremedi fakat, arabasinin kapisina bir tugla atildigini farketti Aniden arabasini durdurarak tuglanin firlatildigi yere geri döndü Arabadan indi, orada bulunan küçük bir çocugu tuttu ve onu parketmis bir arabaya dogru iterek bagirmaya basladi;'' Bunu neden yaptin? Sen de kimsin, ne yaptiginin farkinda misin?'' Iyice sinirlenerek devam etti:'' Bu yeni bir araba ve atmis oldugun bu tugla bana çok pahaliya malolacak Bunu neden yaptin?'' Çocuk yalvararak cevap verdi:'' Lütfen efendim Çok üzgünüm ama baska ne yapabilirdim bilmiyordum Eger tuglayi firlatmasaydim kimse durmazdi'' Parketmis bir arabanin arkasina isaret ederken çocugun gözyaslari çenesine süzülüyordu ''Kardesim kaldirimin kenarindan yuvarlandi ve tekerlekli sandalyesinden düstü, ben onu kaldiramiyorumLütfen onu tekerlekli sandalyesine oturtmam için bana yardim eder misiniz? Benim için çok agir'' Bu durumdan son derece duygulanan genç yönetici, bogazinda büyüyen yumruyu zar zor da olsa yutkundu Yerdeki genç adami kaldirarak, tekerlekli sandalyeye geri oturttu Mendiliyle, çizik ve yaralari sildi ve adamin ciddi bir yarasi olup olmadigini kontrol etti Küçük çocuk genç yöneticiye dönerek '' tesekkür ederim efendim, Tanri sizden razi olsun'' dedi Genç yönetici, küçük çocugun, agabeyini kaldirimdan evine dogru götürmesini izledi Bulundugu yerden arabasina geri dönmesi oldukça uzun sürmüstü Uzun ve yavas bir yürüyüstü Genç yönetici, kapiyi hiç tamir ettirmedi Kapida olusan çökügü, hayatini birisinin kendisine tugla atmasini gerektirecek kadar hizli yasamamasi gerektigini hatirlatmasi için öylece birakti Tanri, ruhunuza fisildar ve kalbinize konusur Bazen, dinleyecek kadar zamaniniz olmadiginda ise, size bir tugla firlatir Ister fisiltiyi, ister tuglayi dinleyin Bu sizin tercihiniz alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|