08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Yazdım, Siz Okudukca Yaşayın;&Quot;Sensizlik Mahşerin Parmak Uçları..&Quot;
Cehennem sokağının taşlı yolları;ruhumu kirleten insanların kanlı dokunuşları üzerimde geziniyor boynuma geçirilmiş ağırdan bir ip ve ölüme saniyeler kalayı 5 geçiyor
Belime uzanan deniz dalgasındaki sarı saçlarımda isyan,içimde kocaman bir dev: adına aşk deniyor,uzansam tutamıyorum![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) tozlu ayaklarım yarıklar içinde ve bu hayat yolunda engellere takılmış; nerdeyse her yanı yırtık pantolonum ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) yürüyorum sana, yürüyorum bende unuttuğun geçmişliğe![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) gözlerimin altı mosmor seninle savaşımdan kalan birkaç darp izi![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) kadınım ve bir o kadar asi sözlerim mıh gibi kazınır aklına;ben her yerdeyim deliyim, istesen de durduramazsın bu hayranlık uyandıran bedeni![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) göz kapaklarım yarı kapalı, ateş düştü bebek sıcaklığındaki gözlerime![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Bir erkek var içimde ter kokusu sinmiş tenime benim ol dercesine çakmak bakışları düştümü üzerime arzular akardı göğüs aralığımdan göbeğime dokunsam kendimi kaybederdim buram buram toprak kokan bedenine hele sacları;tıpkı körpe karanlığın
Sessiz rüzgarları![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
bilmem kaçıncı günün falan saati; senin benden gidişinin yetmiş ikinci vuruşu zamanın tam ortasında yada en ucunda bir yerlerde nefes alışlarımın yaşam savaşı![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Eyy! cehennem sokağının varoş çocukları ve kaldırımların vazgeçilmez çiçek kokulu yosmaları,acıları üzerine giyinip ısınan, bileklerinden kelepçe takılan fani dünyanın şizofren insanları![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ben deli bir kadınım erkeğine tapıp her gün yeni aldatışlara kucak açan deli bir kadın![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) her dakika bir başka ten vurur yüzüme bir başka nefes yıkar beni ve onların teriyle duş alırım ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) işte bu sensizliğin en acı yüreklere inişi![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) seni bir başkasında aramak ve erkeklerin masalarına meze olmak![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
şu azap yolunda bilesin ki, ben kimseyi sevmedim sevişim ben kazanılması zor bir harbe girdim sensizlikle savaşmayı yaşam haline getirdim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ve, ruhum sana etimse seni bulduğumu sandığım bedenlere hediye![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) aşkı aşmış dev olmuş bir kadının eteklerimi çekiştiren erkeklere, son sözü;ben sizi hiç sevmedim sadece onu yaşamayı seçtim![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
yzn:kaatilibore
|
|
|