Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasın |
04-09-2008 | #1 |
seyito
|
Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen BakmasınBu kedicik geçen sene ben evde otururken annemlerin bağırtısı geldi koştum balkona üç dört tane çocuk kediyi hırpalıyolardı yapmayın etmeyin derken kendimi aşağıda buldum kedinin sol ayağı kötü incilmişti daha çok küçüktü dedim merdiven altında kendini toplasın sonra gider ogünde cebimde üç ytl var sigaramı alsam kediye ciğermi alsam dayanamadım kediye ciğer aldım sevaptır diyeGün geçtikçe kediye kanım iyice ısındı çok oynayan aynada kendini gördümü sinirlenen ve çok meraklı çok tatlı bir kediydi babamda hayvan sevmez ellem ettim kullem ettim kediyi eve aldım bizle yatıp bizle kalkar oldu tüm aile fertleri kedinin üstüne titrer oldular bir gün kedimiz kayboldu ara ara yok nereye gider küçücük kedi meğerse nasıl olmuşsa buzdolabının içine girmiş meraktan bulduk ondakika sonra babam bile aramıştı okadar sevmişti ikibuçuk ay bizimle yaşadıannem o resimde görünen çekyatı açmış içinden eşya çıkertıyordu bizim kedide yine merakından kafasını çekyattan içeri sokmuş bakıyor annem iteliyor o geliyor ben bi ara televizyona daldım ne olduysa o ara oldu kardeşim bağırdı birden anne yavaş diye sonrabir ooooooofffffff sesi çekyatı annem kapatırken kediyi görmüyor dilim söylemeye varmıyor ama boynu kırılıyo hepimiz şaşırmış bir halde kediye bakıyoruz annem ağlamaya başladı üzerine titriyor ama kedi kalkmıyor sanki evimizden birisini kaybetmiş gibi üzüldük ve onu hala unutamadık öldükten sonra bile sanki evdeymiş gibi ayaklarımızın altında dolaşıyor gibiydi bunu sizlerle paylaşmak istedim yanlışmı yaptım doğrumu yaptım onuda bilmiyorum:img-cray: |
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasın |
04-09-2008 | #2 |
mesanihta
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınbaşınız sağolsun seyito ne diyeyim bizimile herşeyi paylaşabilirsin forumsinsi ailesiyiz ne de olsa
04-09-2008 | #3 |
seyito
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasındostlar sağolsun tşkler zaman ayırdığın için:img-cray: |
04-10-2008 | #4 |
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınbaşnz saolsn kardes:S kötü olms yaff |
04-10-2008 | #5 |
suskun
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen BakmasınÇok üzüldüm Sevgili SeyitoBizimde bir kedimiz var şuanda nazlımız oda çok meraklı bir kedicik bende kanepelerin altını açınca hemen giriyor,kovalıyorum Allahtan da her seferinde görüyorum girerkenBizim nazlımız gardolaplar girmeye bayılıyorBirkaçkere evin içinde bulamadık gardolabın içine kıvrılmiş uyumuş biz bulamayınca Gerçekten çok üzüldüm bir kedi sahibi olarak daha iyi anlıyorum seniBir Amelyat geçirdi başından hiç ayrılmadık,bir ara ümidimizi kesmiştik öldü zannetmiştik bu anı yaşadığımız için anlayabiliiyorumBaşınız sağolsunEminim büyük bir boşluğun içindesinizdir:(
04-10-2008 | #6 |
jasmine
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınçok üzüldüm seyito ben kedileri çok severim Buna çok üzldüm söyleyince tüylerim diken diken oldu başınız sağolsunn:(
04-10-2008 | #7 |
suskun
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınjasmin hatırlıyormuusn seninle bizim kanepenin altından birşey almak için açmıştık tam kapatacakken nazlı fırlamıştıda içerden nasıl korkmuştuk |
04-10-2008 | #8 |
punisher
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınresmi göremedim bu arada üzüldük nihayetinde o da bir can sanada geçmiş olsun başından böyle bi hadise geçmiş belliki seni de üzmüş
04-10-2008 | #9 |
jasmine
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınevet hemde çok :)) korkmuştukk ikimizde nazlıya hatta kızmıştık bir daha nazlıya kızmıyacam o allah korusun ölürse bende ölürümm |
04-10-2008 | #10 |
suskun
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen BakmasınSen böyle düşünüyosan demekki ben ve su perisi:):):) :( ama o fırlayınca bi yandanda ani hareketle nasıl korkmuştuk gözümün önünden gitmiyor valla bu arada resmi bende göremedim |
04-10-2008 | #11 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınüzüldüm başın sağolsun :( |
04-10-2008 | #12 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınayhh çok üzüldmm ya benimde bi kedim varronlar böyle bi anda evin neşesi oluveriyolarriyice bağlanıyosunuz farkında olmadanbaşınız saolsunn Allah kimseyee göstermesnn böyle bi üzüntüyü
04-10-2008 | #13 |
seyito
|
Cevap : Hikaye Gerçektir Üzülmek İstemeyen Bakmasınsevgili arkadaşlarım mesanihta fbligirl suskun jasmine punishes esmer_yar black_R_O_S_E hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok sağolun:) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|