Resimli Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi / Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Resimli Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi / Kaymaklı Ahududulu Elma TatlısıKaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi / Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Yapılışı Malzemeler : 3 elma 2 yumurta 1 çay bsüt 1 su b söke un Kızartmak için: sıvıyağ Üzeri için: 1 su bahududu marmeladı ceviz kaymak Hazırlanışı : Elmaları soyup çekirdek yataklarını çıkarın Yuvarlak yuvarlak dilimleyin Diğer tarafta sosu için yumurtayı, sütü ve söke unu çırpın Akıcı kıvamda bir sos elde edin Elmaları önce una atıp, daha sonra sosa bulayarak sıvıyağda kızartın Kızarttığınız elmaları servis tabağına alın Üzerine ahududu reçelini gezdirdikten sonra ceviz parçaları ve kaymak ile beraber servis edin alıntıdır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|