Havuçlu Pilav (Amerikan Mutfagi)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Pilav (Amerikan Mutfagi)



Malzemeler:

Amerikan pirinci: 1 kg
Sıcak et suyu: 2 lt
Havuç: 300 gr
Kuşbaşı tavuk eti: 1/2 kg
Kuş üzümü: 3 çorba kaşığı
Dereotu
Tuz
Karabiber

Havuçları yıkayıp küçük küpler şeklinde doğrayın Bir tencerede yağı kızdırın İçine havucu, tavuk etini ekleyip kavurun Ardından yıkayıp pirinci ekleyin Birkaç dakika karıştırarak kavurduktan sonra su ve yeterince tuz ilave edin Suyunu çekene kadar pişirin, 15 dakika kadar dinlendirin, dereotuyla süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.