|
|
Konu Araçları |
ayrımcılığı, ayrımcılıkbaşörtüsü, pepsiden |
Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı) |
03-07-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı)Pepsi'den başörtüsü ayrımcılığı Pepsi’nin düzenlediği ‘duygularını göster, halka gönder hediye kazan’ kampanyasına katılım için öyle bir şart öne sürüldü ki pes dedirtti Pepsi kampanyaya katılım için siteye koyduğu şartnameye türbanlı fotoğraf kabul edilmeyecektir diye yazdı Toplumda herkese satılan Pepsi gibi bir markanın başörtülü insanları karşısına alacak şekilde taraf olması tepki çekiyor ben zaten uzun zamandır kola icmiyordum bu saatten sonra da pepsi kola ve pepsi ürünleri kullanmama kararı aldım haber burda karar sizin Alıntı
03-08-2008 | #2 |
yosun_26
|
Cevap : Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı)ya neden herşeye bu kadar büyük tepki gösteriyonuz hiç anlamıyorum sadece türban demiyoki çoğu madde var orda herkes sadece görmek istediği yeri görmek istediği gibi görüyo o yüzdende istenilen oluyo ve toplum içinde ayrım (ki bu kelime benim hiç ama hiç hoşuma gitmiyo) yaşanıyo |
Cevap : Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı) |
03-08-2008 | #3 |
JOKER
|
Cevap : Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı)valla gayet normal yosun26 nın da dediği gibi sadece türban dese oke ama bir çok şeyden bahşetmiş ama siz özellikle sadece onu seçip vurgulamayı seçmişiniz buda merak uyandıran bir davranış
|