Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrımcılığı, ayrımcılıkbaşörtüsü, pepsiden

Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı)

Eski 03-07-2008   #1
gülgüzeli

Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı)

Pepsi'den başörtüsü ayrımcılığı
Pepsi’nin düzenlediği ‘duygularını göster, halka gönder hediye kazan’ kampanyasına katılım için öyle bir şart öne sürüldü ki pes dedirtti

Pepsi kampanyaya katılım için siteye koyduğu şartnameye türbanlı fotoğraf kabul edilmeyecektir diye yazdı Toplumda herkese satılan Pepsi gibi bir markanın başörtülü insanları karşısına alacak şekilde taraf olması tepki çekiyor

ben zaten uzun zamandır kola icmiyordum bu saatten sonra da pepsi kola ve pepsi ürünleri kullanmama kararı aldım haber burda karar sizin

Alıntı

Cevap : Pepsiden Ayrımcılık...(Başörtüsü Ayrımcılığı)

Eski 03-08-2008   #2
yosun_26

ya neden herşeye bu kadar büyük tepki gösteriyonuz hiç anlamıyorum sadece türban demiyoki çoğu madde var orda herkes sadece görmek istediği yeri görmek istediği gibi görüyo o yüzdende istenilen oluyo ve toplum içinde ayrım (ki bu kelime benim hiç ama hiç hoşuma gitmiyo) yaşanıyo
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-08-2008   #3
JOKER

valla gayet normal yosun26 nın da dediği gibi sadece türban dese oke ama bir çok şeyden bahşetmiş

ama siz özellikle sadece onu seçip vurgulamayı seçmişiniz buda merak uyandıran bir davranış

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com