Doğru İnsan |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğru İnsanhayırlı geceler olsun inşaallah okuyunce yüzünüze tebessüm konsun varmış da yokmuşda derler ya hani vardır vardır elbet diyerek başlayalım söze hayatını doğrulukla kazanan biri yaşarmış doğrulukla nasıl olur demeyin bana?doğru yolda yürüyüp eğrisine bakmayanlar işte niyeti iyi mi iyi artısı varda eksisi olmazmış ama ve lakin günümüz hayat işte eğriler sarmış her tarafı ne diyelim bu doğru kişi eğrilerle uğraşmak zorunda kalırmış derken üzüntü başlamış içinde neden üzülüyorum diye düşünmüş düşünmüş düşünmüş ama yine de şaşmamaış elbett annesinin sözünü unutmamaış elbett yavrum derdi anası iyilik yap denize at rabbim görür bilir ama sakın yaptığın iyiliği dillendirme bu yol haritası olmuş doğru kişi haksızlığa da uğramış herkesın uğradığı gibi iyiyliğini yapmış ve susmuş yapmış ve susmuş aradan yıllar geçmiş eski dostlarını görmüş bir bakmış yahu ben çok yol alamadım demiş kendince hata nerdeydi ki? sonra babasının sözü aklına gelmiş yavrum,hayatta ummadığın an güzellikler gelir yeter ki sabret dermiş babası sabretmiş doğru olmaya devam etmiş ve neler neler mi olmuş birden gökten yağarcasına nimetler yağmuş hayal edemeyeceğe bir hayata kavuşmuş öncelikle ne mi olmuş içi huzurla dolmuş etrafında doğru insanlar inanalar olmuş bir bakmış nereye mi gökyüzüne rabbim ne kadar büyüksün benim dilediklerimden çok daha fazlasını nasip ettin hamd olsun şükürler olsun demiş ve demiş ki bana verdiğin bunca nimetlerın kat fazlasını diğer doğru insanlara da ver diye çokca dua etmiş gülnisa |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|