![]() |
Boşandığı Kocasına Kuma Olan Çok! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boşandığı Kocasına Kuma Olan Çok!Boşandığı kocasına kuma olan çok! Yazar Sema Maraşlı "İslami çevrede cesaretle boşanma kararı alan birçok kadın bir süre sonra, yeniden evlenen eski eşine teslim oluyor" dedi ![]() Tuluhan Tekelioğlu'nun röportajı Dindar bir ailenin kızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yandan duygusal olarak uzaklara giden kocasıyla ilgili dertlenirken, bir yandan da kendi kendine evlilik masalları yazmaya başlamış ![]() ![]() Sema Maraşlı bugün 39 yaşında, üç çocuğuyla, yaşamını kitaplarından kazandığıyla sürdürüyor ![]() ![]() ![]() İlk iki kitabıyla erkekleri kızdıran Sema Maraşlı, Son kitabı Eşimle Tanışmayı Unutmuşuz'la şimdi de kadınları iğneliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sema Maraşlı: Bu çevrede boşanan bazı kadınlar arkadan gelen hayatı çok güçlü yaşayamıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce çocuklara kitaplar yazdınız ![]() ![]() ![]() -Çocuklarıma korkunç masallar anlatmayayım diye kendi kendime masallar kurguluyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Peki sonra evlilik üzerine yazmak nereden çıktı? -Evlilikte sorunlar yaşayınca, insan dolunca, taşmak istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Siz neden bitirdiniz evliliğinizi? -Karakterterlerimiz baştan uyuşmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Tepenizi attıran nokta ne oldu? -Tepemi attıran nokta başka bir kadın oldu ![]() ![]() ![]() -Başka bir kadın olduğunu nereden anladınız? -Duydum, duyunca kocama sordum ![]() ![]() ![]() -Nasıl duydunuz? -Çok komik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Üç çocuğunuzla yalnız kalmak zor olmadı mı? -Çocuklarımla her şeyi oturur konuşurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dini nikâhlı eşlerin tazminat hakkı olmalı Kaç yaşındasınız? -39 ![]() -Cinsellik temel bir dürtü ![]() ![]() -Yok ![]() ![]() ![]() -Sizin çevrede dul bir kadına erkeklerin bakışı nasıl? -Rahatsız etmiyorlar ![]() ![]() -Sizi kimler eleştiriyor? -Muhafazakâr erkeklerin bazıları, erkeklerden daha fazla eleştiri alıyordum ![]() ![]() ![]() -Kimden methiye alıyorsunuz, kimler sizi destekliyor? -Kadınlardan ![]() -Ya muhafazakâr genç kızlar? -Günümüzde muhafazakâr genç kızlarla muhafazakâr olmayan genç kızlar arasında hiçbir fark yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Varmak istediğiniz nokta ne? -Yazmaya devam edeceğim, kitaplarım dünya dillerine çevrilsin istiyorum ![]() ![]() ![]() -Neden evlilik okulu açılmalı? -Evlilik öncesi gençlerin bir iki ay mutlaka eğitim görmesi şart ![]() ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Boşandığı Kocasına Kuma Olan Çok! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boşandığı Kocasına Kuma Olan Çok!Röportajın Devamı: * Bana gelen mektuplardan görüyorum ki, İslami kesimde kadınların maddi imkânı olsa, doğru düzgün bir evlilik hayatı yürütecek kadın kalmayacak ![]() Küçük bir ilçede yaşıyorduk ![]() ![]() ![]() * Türk kafa yapısı şudur: Cinsellik asla konuşulmaz ![]() ![]() ![]() ![]() 40 yıl belki aynı evi paylaşan, aynı yatakta yatan iki insan cidden birbirlerini hiç tanımayabiliyor ![]() * Günümüzde muhafazakâr genç kızlarla muhafazakâr olmayan genç kızlar arasında hiçbir fark yok ![]() ![]() ![]() * Benim kızım, 'Hiç sorun yaşamadık ![]() ![]() Erkeğin aldatması, biriktirdiklerinin, affedemediklerinin intikamı ![]() Günümüzde muhafazakâr genç kızlarla muhafazakâr olmayan genç kızlar arasında hiçbir fark yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Evlilik öncesi gençlerin bir iki ay mutlaka eğitim görmesi şart ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|