Yavas Yavaş Öldürüyormuş:) |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Sigara ve alkol İnsanı Yavas Yavas öldürüyormuş Yahu zaten Kimin acelesi varki |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Ben hiçbirini kullanmıyorum, ne olacak şimdi? |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Ben hiçbirini kullanmıyorum, ne olacak şimdi? Bizler kenardan kenardan giderken ,sen el sallayıp dünyaya kazık dikeceksin demek ki |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alkol kullanıyorum hadi yine iiyiyim,ağır ağır giderizz |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Sigara değil de alkol vazgeçilmez |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Ashlove Sigara değil de alkol vazgeçilmez |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Bizler kenardan kenardan giderken ,sen el sallayıp dünyaya kazık dikeceksin demek ki Belki de hızlı gidecek Biz ağır ağır tadını çıkararak gideceğiz işte, bundan daha iyisi var mı? |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Belki de hızlı gidecek Biz ağır ağır tadını çıkararak gideceğiz işte, bundan daha iyisi var mı? |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavas Yavaş Öldürüyormuş:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Ashlove Sigara değil de alkol vazgeçilmez Bende sigaradan geçemiyorum Çooookkk kızıyorum kendime ama ge-çe-mi-yo-rum |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|