|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındaki, çukurların, gözlerimin, sebebisin |
![]() |
Gözlerimin Altındaki Çukurların Sebebisin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerimin Altındaki Çukurların Sebebisinseni tarif etmemi isteseler bir gün, nasıl tanımlayabilirim ki kalbimdeki yerini ? bir zamanlar bana esen en deli rüzgar; yüreğimin ağaçlarının en taze çiçekleriydin sen ![]() gülüşüm yalnız gülüşüne eşlik edebildiğinde içtendi, ![]() ![]() ![]() ![]() bakışlarım sana karşı duygu doluydu, ellerim ellerinin arasında ısınırdı sadece, oysa ben içten içe bilirdim hep, beni ısıtan ellerin buz gibi olduğunu ![]() evet sevgili, bir zamanlar sen benim yaşam kaynağım; içtiğim sudan bile daha vazgeçilmezimdin ![]() keşke benim için neysen senin için o olsaydım, sevilmenin o büyüsünü tatsaydım ![]() ama zaman çoktan geçti ve, ayrılık 12'yi vuran çanlar gibi rahatsız etti beni ![]() sen artık kırılmış umutların ve gözyaşlarının resmi, bütün gülüşlerimi çalan kişisin ![]() en az siyah kadar iç açıcı renktesin, en az kahverengi kadar kasvetsiz ![]() sen durup aynaya baktığımda aynadaki aksim; yansımamdaki o mutsuz gülümsemenin sahibi, gözlerimin altındaki çukurların sebebisin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|