![]() |
İsrail Sazanı Pişirme Tekniği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsrail Sazanı Pişirme TekniğiCümleten selam arkadaşlar ![]() Bundan bir ay kadar önce 3 arkadaş balığa gitmiştik ![]() ![]() ![]() ![]() Tavadaki yağ kızardıktan sonra 5-6 damla sirke damlatın ![]() ![]() Geçen günlerde beyşehirden tuttuğum çin ya da israil sazanlarını bu formüle göre pişirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Çin veya İsrail sazanının kılçığından şikayet eden arkadaşlar bu förmülü şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum ![]() Rasgele ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|