![]() |
Mescid-İ Aksa - Kudüsün Feryadi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mescid-İ Aksa - Kudüsün FeryadiZafer bizim olacak, ol kanimiz aksada Namaz hür kilinacak, hür Mescidi Aksa da ![]() ![]() ![]() Kalbimi yakiyorum, gönlümü yakiyorum, Ve Mescidi Aksa nin dününe bakiyorum Iste mucize; Mirac Rasul ve binegi Burak ![]() ![]() Allah in huzuruna gidisteki ilk durak ![]() ![]() ![]() BAK KUDÜS ICIN ICIN O GÜNLERI ANIYOR GÖRÜNMEZ BIR ATESLE DUMANSIZCA YANIYOR ![]() ![]() ![]() O mirac, o miracki batili yere gömer Kudüsün ilk fatihi adil Hz ÖMER Sonra büyük komutan Selahattin Eyyubi Koruyor uzun süre Kudüsü Hz Ömer gibi ![]() ![]() ![]() Islamin ilk kiblesi bugün karalar bagliyor Etrafina bakiyor, olanlara agliyor ![]() ![]() AYAK IZLERINE BAK ORADA BIRAKMIS BURAK ALLAH A GIDISTEKI MIRACTAKI ILK DURAK ![]() ![]() ![]() ![]() Dert Islamin olunca dünya sagir dünya kör Yahudiler yapinca alkislaniyor terör ![]() Iskeletle süslüyor barisin dekorünü Kirmak üzere Israil hitlerin rekorünü ![]() ![]() ![]() Yahudi cekinmiyor kol kanat kiriyor MESCID_I AKSA suskun suskunluk haykiriyor ![]() ![]() ![]() CIHADI DURDURAMAZ NE SET NE ENGEBE BATIL SOLMAYA MAHKUM, DÜNYA ISLAMA GEBE ![]() ![]() ![]() Mescid-i Aksa simdi binbir dertle muzdarip Kubbesi minaresi mihrabi bile garip Bakiyor etrafina; Islama sövülüyor Görüyor kahrolarak, müslüman dövülüyor ![]() ![]() ![]() Tabloya bak; bir yanda silah bir yanda sapan Bir yanda kizil küfür, bir yanda Hakka tapan ![]() ![]() ![]() ALEMIN GÖGE KÜSMÜS, MINARELERIN MAHSUN KOCA MESCID-I AKSA SESSIZCE AGLIYORSUN ![]() ![]() ![]() ![]() Kan akiyor yahudu tirnaklarinin paleti, Görmezlikten geliyor dünya bu rezaleti ![]() ![]() ![]() Bulasmak istemiyor Israil denen cere, Müslüman bati icin adeta bir hasere ![]() Edebiyat olunca dökülür nice diller, Korunur balinalar, zürafalar ve filler ![]() ![]() ![]() ÖLDÜRÜYOR YAHUDIZALIMCA; ACABASIZ KAC COCUK BOYNU BÜKÜK ANASIZ VE BABASIZ ![]() ![]() ![]() Nesli sürsün diye korunurda hayvanlar, Niyedir Filistinde bukadar ucuzdur canlar ![]() ![]() ![]() Adi, yalanci bati,hayvan neslini birak Ne vahset sergilenir gelde FILISTIN e bak ![]() ![]() ![]() Ceksin namert yahudi, mabedimden elini, Sarsmasin tanklariyla mescidimin temelini ![]() ![]() ![]() AK ALINDA BU KANLAR SEFIT ICIN GÜZEL SÜS BIZDEN NELER BEKLIYOR MESCID-I AKSA KUDÜS ![]() ![]() ![]() ![]() Neolurmus az daha cok olsaymis bu itler, Bir bildigin var imis eline saglik Hitler ![]() ![]() ![]() Zulüm kalmaz edersin eli bagli durana, Sen ha! ![]() ![]() ![]() Görmedi dünya gözü bir millet senden adi, Yaklasiyor galiba son Peygamber vaadi ![]() ![]() ![]() BIR INANAN MATEMLI HANGI KÖSEYE BAKSA MÜSLÜMAN AGLIYORKEN GÜLMEZ MESCIDI AKSA ![]() ![]() ![]() ![]() Kuran i yirtiyorsun, küstahca yasiyorsun, Ey yahudu dikkat et cizmeyi asiyorsun ![]() Bize düser herhaldekazilmasi kökünün, Bekleriz dogmasini Hakkin dedigi günün ![]() Verecektir Yaradan inanan kuluna fer, Müslüman alacak Filistinde son zafer ![]() GÖR BAK MESCID-I AKSA NICE ELLER DUADA SANAYARDIM DILIYORMEZARINDA SÜHEDA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|