![]() |
İki Nefes Ötemdesin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Nefes Ötemdesin...İki nefes ötemdesin ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ah birde gri renkli özlemlerimiz olmasa (?) Mesafeler kısalsada, can yakmasa(?) Tutuşsa hasret, vuslata yol verse biraz ![]() ![]() ![]() Papatyalarım solmasa kucağımda böyle mahzun oLmaz mı? ??? Biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sabrediyorum Unutma; Kırık hayallerden yapma bu aşkın en sağlam yanı SENSİN ![]() İki nefes ötemdesin ![]() ![]() ![]() Ellerimi uzatıp dokunamasamda , yüreğimi uzatıp hissedebiliyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanın AŞK'a tahammülü yok zannederdim hep,yanılmışım meğer ![]() ![]() ![]() AŞK’ı tanıyamayanların tabiriymiş o ![]() Biz Seninle zamanı alt ettik AŞK adına… İki nefes ötemdesin ![]() ![]() ![]() Ne zaman “AŞK” desem ; SEN çıkıyorsun karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki nefes ötemdesin ![]() ![]() ![]() Ah birde gri renkli özlemlerimiz olmasa (?) alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|