İç Pilav |
01-27-2008 | #1 |
Şengül Şirin
|
İç Pilavİç pilav Hazırlama süresi: 20 DAKİKA Pişirme süresi: 40 DAKİKA 541 KALORİ 4 KiŞiLiK MALZEMELER 250 gram tavuk ciğeri 2 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1/2 demet dereotu 5 çorba kaşığı çam fıstığı 3 yemek kaşığı kuş üzümü 3 yemek kaşığı margarin 1 adet kesme şeker 1 tatlı kaşığı yenibahar HAZIRLANIŞI Kalın dipli bir tavada yağı eritin, fıstıkları pembeleşinceye kadar kavurun Daha sonra temizlenmiş, zarı soyulmuş ve küçük küçük doğranmış ciğerleri tavaya alıp rengi değişinceye kadar pişirin Pirinci ilave edip karıştırdıktan sonra su, tuz, kuşüzümü ve baharatları koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin Dereotu ile süslüyerek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|