![]() |
Ağlatan Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ağlatan Mektup“Sevgili annecigim ve babacigim” Bu mektubu okudugunuz zaman üzüleceginizi biliyorum ![]() Aylardan beri sustugum icin de üzülüyordunuz ![]() ![]() ![]() Ben artik islam dinini terk ederek hiristiyan oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat,Müslümanlik nedir? Nasil olur? Peygamberim kimdir? Nasil bir zattir? Kur’an nasil bir Kitaptir nelerden bahseder? Müslümanlikta nasil ve nicin ibadet edilir? iste bütün bunlar bence bilinmeyen seylerdi ![]() ![]() Buraya geldigim zaman,cogu Fransizlarin dindar olduklarini gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Din,iman Allah ![]() ![]() ![]() Siz,bana bunlari ögretmemistiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oruc tutmak bir suc,namaz kilmak bir ayipti ![]() Burada ise,durum tam tersinedir ![]() ![]() ![]() burada herkes dinden,imandan,isa’dan bahsediyor ![]() ![]() ![]() Bütün bunlarin karsisinda icimde bir bosluk duydum ![]() ![]() ![]() ![]() yavas yavas hiristiyanligi ögrenmek icin bir merak sardi beni,Ögrendim ve nihayet iste hiristiyan oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ Nefsini suçlayan kusurunu görür ![]() Kusurunu gören itiraf eden bağışlanma diler, Bağışlanma dileyen Allah'a sıgınır, Allah'a sığınan şeytanın şerrinden kurtulur !!! ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|