En gerideki adam |
01-21-2008 | #1 |
punisher
|
En gerideki adamO SABAH ACELEM YOKTU Tramvaydan indikten sonra yavaş yavaş yürürken, benimle birlikte tramvaydan inen ve önümde yürüyen üç adamın hareketlerini izlemeye başladım En öndeki, sanki arkasından biri kovalıyormuş gibi acele adımlarla yürüyordu Arkasından gideni bir hayli geride bırakmıştı Kendi kendime: 'Bu adam mutlaka hayatta başarılı olacaktır' diye düşündüm Onun arkasından giden adam, sakin adımlarla ilerliyordu 'Belki bu adam da hayatta birşeyler başarabilir' diye mırıldandım En arkadan gelen adam ise sanki hiçbir hedefi yokmuş gibi etrafına bakıyor ve sallana sallana yürüyordu Onun için ise: 'İşte' dedim, 'hayatta hiçbir işe yaramayacak bir serseri!' Derken aklıma birşey geldi: Ben bu adamların her üçünün de gerisindeydim! Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter Her zaman doğruyu söyle ama her doğruyu herzaman heryerde söleme Kendine katı kararlar almaktan cekinme ama kararlarını her daim esnetmeyi bil Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok Dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek
01-21-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : En gerideki adamtşkler çoq güselmiş anlamlı bi paylaşım olmuş |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|