|
|
Konu Araçları |
kazanmanın, kolay, para, seçenlerden, yalnızca, yolunu |
Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri... |
12-17-2007 | #1 |
[KAPLAN]
|
Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...****************************** ****************************** |
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri... |
12-17-2007 | #2 |
mate
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...Evet o sadece biri, bizim insanlarımızda merhamet duygusunun çok fazla gelişmiş olmasından dolayı bu kişilerin sayısı da oldukça fazla Artık muhtaçla hırsız arasındaki fark anlaşılamaz hale geldi Allah hepsine doğru yolu göstersin |
12-18-2007 | #3 |
bukettt
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...MATe haklıKendisinden düşkün durumda olan insanlar merhametlerinden dolayı yardım ediyorlarGeçenlerde çarşıdan eve geliyorduk arkadaşllarla durakta bir kadınAma dilenci gibi değilYaklaştı biletini ve parasını evde unuttuğunu söyleyip bilet istediARkadaşımında otobüsü kaçtı kaçacakAma tabi acıdı verdiOtobüs kaçtıSonra geri dönüyorduk bu arada kendi aramızda şakalaşıyoruz,tam gidiyormuşuz kadın bir başkasından istiyor falan diyeTam döndük kadın başka bir öğrenciden istedi,o da verdiBiz tabi şok oldukKadın bizi görünce hemen kaybolduKim ihtiyaç sahibi,kim değil belli değilÇok hakka giriyorlar ama sanırım farkında değiller Teşekkürler |
12-18-2007 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...rabbim ıslah etsin bunlarıinsanların duygularını suistimal ediyorlarbende,( Allah rızası için) dediklerinde orda duruyorum iştepaylaşım için teşekkürler kaplan emeğine sağlık
12-18-2007 | #5 |
zeynoo
|
Cevap : Para Kazanmanın Kolay Yolunu Seçenlerden Yalnızca Biri...bende okulu bırakmayı düşünüyorum bunları görünce:img-tomato: şaka bi yana allah yardımcı olsun gerçekten zor durumda olanlara ama dolandırıcı olanlarada doğru yolu göstersin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|